Born Again

(Újjászületés)

16 rész, misztikus, fantasy, romantikus, dráma, melodráma, KBS2



Ismertető:

Az élet folyamatos újjászületés. Véges számú esélyt kapunk arra, hogy újrakezdhessünk valamit. Esélyt, hogy ha a múltunkon nem is, de a jövőnkön változtathassunk. A sorozat egy nyomozó, egy sorozatgyilkos és egy nő történetét meséli el, akit mindketten szerettek, és az 1980-as években éltek, de a reinkarnáció és a sors révén lehetőséget kapnak egy újabb életre.

1980: Cha Hyung Bin (Lee Soo-Hyuk) egy lelkiismeretes nyomozó, aki az életét az igazságszolgáltatásnak, a szívét pedig a szerelmének, Jung Ha Eun-nak (Jin Se-Yeon) szentelte. A lány egy könyvesbolt tulajdonosa, ahol régi, használt könyveket árusít, de szívbetegsége megnehezíti az életét. Hyung Bin számára csak egy dolog létezik, hogy megvédje a lányt a haláltól és minden leselkedő veszélytől. De nem ő az egyetlen, aki a lány után sóvárog: egy sorozatgyilkosként ismert fiú, Gong Ji Chul (Jang Ki-Yong) is beleszeret a lányba, de tagadja sorsát, nehogy olyan ördögivé váljon, mint az apja. 30 évvel később haláluk után újjászületnek és a sors újra összehozza őket.

Napjainkban: Kim Soo Hyuk (Lee Soo-Hyuk) egy öntörvényű, arrogáns ügyész, aki hisz abban, hogy a gyilkos gének örökölhetőek. Jung Sa Bin (Jin Se-Yeon), régészeti oktató. Ismeretlen maradványok titkait próbálja feltárni és kitalálni történeteiket. Chun Jong Bum (Jang Ki-Yong), orvostanhallgató. Az élete titkokat rejt.

Minél több idő telik el, annál inkább összezavarodnak a múltjuk pusztító hálójában. Vajon sikerül elmenekülniük a múlt elől, vagy kénytelenek lesznek szembenézni vele?

EpizódFeliratVideóOnline
1LetöltömLetöltömMegnézem
2LetöltömLetöltömMegnézem
3LetöltömLetöltömMegnézem
4LetöltömLetöltömMegnézem
5LetöltömLetöltömMegnézem
6LetöltömLetöltömMegnézem
7LetöltömLetöltömMegnézem
8LetöltömLetöltömMegnézem
9LetöltömLetöltömMegnézem
10LetöltömLetöltömMegnézem
11LetöltömLetöltömMegnézem
12LetöltömLetöltömMegnézem
13LetöltömLetöltömMegnézem
14LetöltömLetöltömMegnézem
15LetöltömLetöltömMegnézem
16LetöltömLetöltömMegnézem

Born Again” bejegyzéshez 10 hozzászólás

  1. Köszönöm szépen a fordítást. Nagyon régen láttam olyan sorozatot ami ennyire megérintett. Örülök,hogy jó vége lett. Végig a Gong Ji Chul(Chun Jong Bum ) volt a kedvencem. Ha pontozni kelleni akkor 10 pontot adnék rá.

    Kedvelés

  2. Újra nézem. Akkor kaptam tőled ezt a sorozatot mikor a lelkemnek a mondanivalójára szüksége volt. A mai napig úgy gondolok rá, mint egy értékes gondolatokat adó filmre.
    Köszönet érte 🙂
    Adél

    Kedvelik 1 személy

  3. Sorozatajánló:
    Born Again (Újjászületés)
    Dél-Koreai, 2020-as, 16 részes, kb. 60 perces epizódok. Műfaja: Romantikus, dráma és misztikus.
    Magyar feliratot Lai Subs készítette, amiért köszönet neki!
    A történet egy szerelmi háromszög drámájáról szól és arról, ha kapnának még egy esélyt az újrakezdésre, akkor miként kezelnék azt – elkövetnének-e újra azokat a hibákat vagy nem és máshogy cselekednének-e.
    Nekem bejönnek az olyan sorozatok, amik idézőjelesen a történet elején két kezdést-bevezetést kapnak, így sokkal-tovább érdekesebb és hosszabb a történet kezdése-felvezetése.
    Mindhárom főszereplő jó volt, de számomra aki a legelejétől a legvégéig megfogott Jang Ki-Yong színész, akit mindig megtalálnak a baljós szerepek.
    Történetről:
    Az első két bevezető részben kapunk egy eléggé összetett és pörgős-izgalmas felvezetést, ami az 1980-as években játszódik. A harmadik-negyedik része is még egy felvezetés, ami már (innentől a történet) 30 évvel később játszódik.
    Van egy nyomozó, aki szerelmes egy szívbetegséggel küzdő könyvesbolt tulajdonosába, akibe meg szerelmes egy olyan fiú, akit sorozatgyilkosként bélyegeznek meg.
    Miután tragikus véget ér az életük, újjászületnek új emberként, újra összehozza hármójukat a sors és ezzel elindul-előjön mindhármójukban a reinkarnáció előtti életük-emlékek.
    30 évvel később egy öntörvényű ügyésznek, egy régészeti oktatónak-kutatónak és egy orvostanhallgatónak, nekik hármójuknak kell megbírkóznia előző életükkel és a jelennel.
    A befejezése egy kicsit számomra gyors volt és elkapkodott (az utolsó jelenetek is lehettek volna jobbak). A negyedik része után éreztem egy kis lassulást pár rész erejéig, majd a közepétől újra jó lett, a sorozat a közepe után és a végén jobb lett volna, ha kevesebb visszajátszás jelenet lett volna.
    Összességében számomra egy ötös skálán négyes és ötös közé rakom a sorozatot.
    Főszereplők:
    -Jang Ki-Yong (The Bad Guys: Reign of Chaos, Kill It, Search: WWW, Come And Hug Me, My Mister, Go Back Couple, Beautiful Mind, The Boy Next Door)
    -Jin Se-Yun (Queen: Love And War, Item, High-End Crush, Grand Prince, The Flower In Prison, Doctor Stranger)
    -Lee Soo-Hyuk (Runway Cop, Sweet Stranger and Me/Man Living at My House, Lucky Romance, White Christmas, Local Hero/Neighborhood’s Hero, Valid Love, Shark)
    További szereplők:
    -Jung In-Gyeom, -Choi Kwang-II, -Kim Jung-Young, -Park Sang-Hoon, -Kim Jung-Nan, -Lee Seo-El.
    Lai Subs a fordító oldalán: Ismertető-leírás, Magyar felirat letöltés, Online-Videa link.
    Magyar felirat letöltés: Ázsia Ékkövei, A-Pop(pont)eu.
    Magyar felirattal online: Videa, Sorozatbarát/club (SB).
    Videó letöltés pl.: Avistaz, Ulozto, Dramaday, Smallencode, Dramacool.

    Kedvelik 1 személy

  4. Szia! Szeretném letölteni a filmet, viszont nem találom az első részt, mert az első rész helyett az 5-6. rész van felöltve. Tudnál nekem segíteni? Köszönöm szépen előre is! 🙂

    Kedvelik 1 személy

Hozzászólás