Coffee & Vanilla

(Kávé & Vanília)

Coffee and Vanilla / Coffee & Vanilla
10 rész, romantikus, MBS



Ismertető:

Risa Shiroki (Haruka Fukuhara) egy 20 éves egyetemi hallgató. Vidéki szülővárosából Tokióba érkezik, hogy egyetemre jelentkezzen. Bár a férfi hallgatók körében népszerű, még sosem volt barátja. Egy nap találkozik a vonzó és férfias Hiroto Fukami-val (Dori Sakurada), aki egy tökéletes úriembernek tűnik, Risát pedig teljesen leveszi a lábáról. Mialatt egymásba szeretnek, Risa fényt derít Fukami-san sötét múltjára.

Felirat:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész


Videó:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész


Online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész

Coffee & Vanilla” bejegyzéshez 9 hozzászólás

  1. Szia Kedves!
    Nagyon szeretem a firdításaid és gratulálok hozzájuk. Ahogy megnéztem a Decided by fate 16.záró részét…itt rákattintottam erre a csodás kis japán sorozatra. Eddig nem igazán voltam elragadtatva a japán filmektől, habár az első sorozat a Sogun c.volt és ez volt a csali a horgon 🙂 … ahhoz, hogy távolkeleti rajongó lettem. Életemben soha sem voltam sem színész sem filmrajongó, mostanáig (kb.3éve, mióta nyugdíjas vagyok). Volt nekem elég dráma és komédia a 4 gyerek felnevelésével és útrabocsátásával.
    Döntöttem… most már azt csinálok amit én akarok! és én most filmeket akarok nézni! Úgyhogy ehhez a ferdület-fordulatomhoz kapom meg tőletek az ihletet. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

    Kedvelés

Hozzászólás