Night Has Come

(Amikor eljő’ az éjszaka)

Night Has Fallen
12 rész, iskolai, thriller, LG Uplus

18 éven aluliak számára nem ajánlott.



Ismertető:

Amikor működésbe lép a túlélőösztön, az emberek viselkedése sokszor drámai módon változik. Ilyen helyzetekben gyakran lépnek ki a megszokott viselkedési normákból, és olyan tetteket hajtanak végre, amelyekre a mindennapi életben nem lennének képesek. Aki képes megvezetni, becsapni az ellenfelét, az időt nyer, és aki képes ezt megvalósítani, az ezt az előnyt a saját javára fordíthatja.
Ebben a történetben ennek az intenzív lélektani háborúnak lehetünk tanúi kétségbeesett, és rettegő tinédzsereken keresztül, akiket – korábbi életükről és barátságaikról megfeledkezve – csak a túlélés hajt.

A Yuil Középiskola másodéves diákjai egy közösségépítő programra mennek a Muryeong Ifjúsági Központba. Ottlétük egyre furcsábbá válik: nincs térerő, internet, a többi osztály nem érkezik meg, és idővel a személyzet és a velük érkező tanár is eltűnik. A fiatalok egyedül maradnak és megmagyarázhatatlan szöveges üzenetek érkeznek a telefonjukra. Egy nagy tétű játékba kezdenek, ahol a vesztesek szörnyű halált halnak. A csoport egyik rejtélyes tagja „megöl” másokat – miközben a többiek megpróbálják azonosítani a „maffia” gyilkost. Megszavazzák osztálytársukat, Heo Yult, mint gyilkost. Az este azonban sokkoló fordulatot vesz: a fiú valóban meghal. Bár az osztály kezdetben nem vette teljesen komolyan a rájuk váró veszélyt, először azt hitték, hogy barátjuk szórakozik, amikor megvadult, de Heo Yul halála után rájönnek, hogy egy valódi élet-halál játékba csöppentek. Az egyedüllét és a félelem előtérbe kerül, a tanulók pedig egymás ellen kezdenek fordulni. Már senki sem bízik senkiben, az életben maradásért folytatott küzdelem pedig arra ösztönzi őket, hogy mindent megtegyenek annak érdekében, hogy saját túlélésüket biztosítsák, akár egymás kárára is. A tinédzsereknek össze kell fogniuk, ha túl akarják élni, és minden képességüket be kell vetniük, hogy azonosítsák a maffiát, mielőtt túl késő lenne.

De ki áll a furcsa játék mögött? Mi az az éles hang, ami barátaikat embertelenül agresszívvá és “szörnyeteggé” teszi? Vajon az iskolában felállított hierarchikus rangrendszer és az egymás iránt érzett bosszú befolyásolja majd azt a döntést, amit a fiataloknak meg kell hozniuk?

EpizódFeliratVideóOnline
1MEGAPixeldrainVidea
2MEGAPixeldrainVidea
3MEGAPixeldrainVidea
4MEGAPixeldrainVidea
5MEGAPixeldrainVidea
6MEGAPixeldrainVidea
7MEGAPixeldrainVidea
8MEGAPixeldrainVidea
9MEGAPixeldrainVidea
10MEGAPixeldrainVidea
11MEGAPixeldrainVidea
12MEGAPixeldrainVidea

Night Has Come” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Hhúúú, ez igazán véresen komolyan hangzik. Nagyon kiváncsi vagyok máris. Az biztos hogy unatkozni nem lesz időm míg nézem. Köszönöm a munkádat előre is.

    Kedvelés

Hozzászólás