Fix You

(Lélekdoktor)

Soul Mechanic / Soul Sovereign / Soul Repairer / Soul Mover
16 rész, dráma, romantikus, orvosi, KBS2



Ismertető:

Hogyan kezeljük a haragot? Honnan származik a boldogság? Megható történet egy pszichiáterről, akinek célja az emberek gyógyulása, és egy színésznőről, akit mélyreható lelki fájdalma folyton kísért.

Lee Shi-Joon egy excentrikus és különleges pszichiáter. Lelkiismeretesen törődik betegeivel, akiket próbál bátorítani. Míg más orvosok gyógyszerekhez, Shi-Joon szokatlan módszerekhez folyamodik, hogy segítse betegeit. Han Woo-Joo egy feltörekvő színésznő. A színpadon úgy tűnik, élete kifogástalan, ám dühproblémákkal és visszatérő mentális problémákkal küzd, amik fenyegetést jelentenek a pályafutására nézve. Az együttérzés, mint eszköz, segíthet-e Lee Shi Joon-nak meggyógyítani a lány lelkét, hogy véget vessen fájdalmának?

EpizódFeliratVideóOnline
1LetöltömLetöltömMegnézem
2LetöltömLetöltömMegnézem
3LetöltömLetöltömMegnézem
4LetöltömLetöltömMegnézem
5LetöltömLetöltömMegnézem
6LetöltömLetöltömMegnézem
7LetöltömLetöltömMegnézem
8LetöltömLetöltömMegnézem
9LetöltömLetöltömMegnézem
10LetöltömLetöltömMegnézem
11LetöltömLetöltömMegnézem
12LetöltömLetöltömMegnézem
13LetöltömLetöltömMegnézem
14LetöltömLetöltömMegnézem
15LetöltömLetöltömMegnézem
16LetöltömLetöltömMegnézem

Fix You” bejegyzéshez 28 hozzászólás

  1. Köszönöm szépen, újra elkezdtem a fix yout mert mindig halogattam, hogy majd ha végére érsz akkor maratonozok! Azt hiszem ezzel a történettel így jobban is jártam, mert akkor teszem le amikor akarom, de hagyom magam sodortatni amíg lehetőségem van rá! Elvégre nem csak filmezésből áll a világ! Köszönöm szépen
    a jobbnál jobb történeteket, amelyekkel ebben az évben is megajándékoztál bennünket!
    Áldott, Boldog Új Évet kívánok mind a fordítónak, mind a nézőknek! Kata58

    Kedvelik 1 személy

  2. Kedves Lai! Most nézem a fenti sorozatot,nagyon tetszik.A 7.részről valahogy eltűnt a felirat/Videa/.Megtennéd,hogy leellenőrzöd? Nagyon köszönöm előre is!

    Kedvelik 1 személy

    1. Kedves Ilona! Köszönöm, hogy szóltál. Bináris nullát tartalmazott, ezért nem tudta beolvasni. Kiszedtem belőle és most már jó! ❤️

      Kedvelés

      1. Most néztem meg a Fix You 12.részét . Minden résznek van katartikus pontja, és minden rész folyamatosan épít fel egy újabbat .Lai! Köszönöm a munkádat.

        Kedvelik 1 személy

        1. Szívesen! 🥰

          Sajnos nagy nyomás van az embereken és kilátástalanok. Egyre több a mentális betegséggel küzdő ember, ami igencsak szomorú. 😪

          Kedvelés

  3. Kedves Lai! ‘Fix You ‘változatlanul a kedvenc sorozatom. Köszönöm, hogy vállalod a fordítását. Az én koromban a szórakozás is időtálló .

    Kedvelik 1 személy

  4. Lai! Ráuntál a Fix You-ra,vagy szeretsz egyszerre több sorozatot fordítani? It’s Okay to not be Okay.Akkor dobom.

    Kedvelés

      1. Nagy,nagy ölelés érte.”Tudod, az indulat olyan,mint a fing.99-szer visszatartjuk, de egyszer csak kitör belőlünk.” Az idézet egy pszichiáter elmélete az It’s Okay, to not be Okay sorozatból.

        Kedvelés

      1. Fiatalúr! Frissiben fogyasztottam. Látom, hogy az “indulatra “hozott idézeten gondolkodik a moderátor. Ilyen, az élet…smile…”A hegy nagy e,vagy te, akiben a hegy lakozik”(Weöres S.)

        Kedvelés

Hozzászólás