Doctor John

(John doktor)

The Doctor Room / Doctor’s Room / Pain Doctor Cha Yo Han / Doctor Cha
16 rész, orvosi, dráma, romantikus, SBS



Ismertető:

A történet azokat az orvosokat mutatja be, akik próbálják megfejteni a betegek rejtélyes fájdalmainak okait, hasonlóan, akárcsak egy nyomozó a bűncselekmények elkövetőinek indítékait.

Cha Yo Han (Ji Sung) egy arrogáns, de példátlan aneszteziológus, az orvosi iskola legfiatalabb professzora. Képes arra, hogy 10 másodpercen belül kitalálja a betegek problémáit, mielőtt a vizsgálószobába lépnének. Kang Si Young (Lee Se Young), az Aneszteziológiai Osztály rezidense, mindig első volt az orvostudományi iskolában. Egy múltban történt szerencsétlenség továbbra is megnehezíti az életét, de legnagyobb álma, hogy életeket mentsen. Mindketten arra törekednek, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújtsák a páciensek számára.

EpizódFeliratVideóOnline
1LetöltömÖsszes részMegnézem
2LetöltömMegnézem
3LetöltömMegnézem
4LetöltömMegnézem
5LetöltömMegnézem
6LetöltömMegnézem
7LetöltömMegnézem
8LetöltömMegnézem
9LetöltömMegnézem
10LetöltömMegnézem
11LetöltömMegnézem
12LetöltömMegnézem
13LetöltömMegnézem
14LetöltömMegnézem
15LetöltömMegnézem
16LetöltömMegnézem

Doctor John” bejegyzéshez 15 hozzászólás

  1. Kedves Lai! Nagyon köszönöm, a kiváló munkádat, melynek köszönhetően láthattam ezt a kivételes sorozatot! Maga a téma is megragadott, az elképesztő színészi alakításokról hosszan és sokat lehetne beszélni. Ji Sung mellett, aki óriási kedvencem volt már eddig is, a többiek is felzárkóztak a hihetetlen alakításukkal. Remélem még sok hasonló kiváló fordításodat élvezhetem!!!

    Kedvelik 2 ember

  2. Kedves Lai! Köszönöm szépen ennek a remek ..érdekes sorozatnak a fordítását ..nagyon különleges volt én is meg nézegettem a szakszavak jelentését ..nagyszerűen fordítottad le ..Köszi szépen Zsuzsianyu

    Kedvelik 1 személy

  3. Kedves Lai, a Videa-re is fel tudnád tenni lassan a már elkészült részeket. Előre is köszönöm! A sorozat fordítását meg főleg köszönöm szépen!

    Kedvelik 1 személy

  4. Itt is szeretném megköszönni a munkádat, nálam idén a top5-ben van ez a sorozat!
    Sokszor nehéz témákat dolgoznak fel, de van benne humor, várt és nem várt fordulatok, és még csak a felénél tartunk.

    Kedvelik 1 személy

    1. Nagyon szívesen! Én is szeretem benne, hogy kissé eltér a többitől. Főképp a téma választást, hogy más-más szemszögből tekinthetünk be a komolyabb dolgokba. Azt tudom, hogy tőlem még sok sok orvosi sorozat várható!

      Kedvelés

      1. Kedves Lai! Köszönöm szépen a fordítást. Most fejeztem be a sorozatot és még mindig a hatása alatt vagyok. Nagyon tetszett,jó volt a történet és szuperek voltak a szereplők is.

        Kedvelés

Hozzászólás