i Shopping

(Gyermekkereskedelem: Árvák bosszúja)

iShopping / Child Shopping
? rész, akció, thriller, TBA

A “Child Shopping” című webtoon adaptációja.
18 éven aluliak számára nem ajánlott.



Premier: 2024 – ?

Ismertető:

Elhagyott örökbefogadott gyerekek túlélésének és bosszújának történetét mutatja be. A túlélésért és az igazságért folytatott harcuk megrázó fordulatokat tartogat, és minden egyes lépés egyre közelebb viszi őket a bosszú pillanatához.

A történet egy illegális “örökbefogadást közvetítő szervezet” felbukkanása körül forog, amely lehetővé teszi a leendő örökbefogadó szülők számára, hogy gyerekeket “vásároljanak”. Ha a gyerekek 20 éves koruk előtt nem tesznek eleget “szüleik” elvárásainak, visszaküldhetők és “visszatéríthetők” (visszatérítés = halál), a szervezet tagjai pedig elviszik őket és megválnak tőlük.
Egy férfi, aki egykor tagja volt ennek az illegális szervezetnek, segít ezeknek a “visszatérített gyerekeknek” új életet kezdeni. Megszervezi a halálukat, és menedéket nyújt nekik. Azonban a csoport egyik új tagja, egy fiatal fiú továbbra is bízik édesanyjában, ezért nyilvános telefonon felveszi vele a kapcsolatot, akaratlanul is felfedve, hogy még életben van. Szökésben vannak, és megpróbálják egyedül túlélni, miközben a szervezet aktívan vadászik rájuk.

Vajon képesek lesznek leküzdeni ezt a krízishelyzetet, hátrahagyni múltjukat, és felnőni egy olyan valóságban, ahol semmit sem tehetnek, hiszen papíron halottnak nyilvánították őket?

Legutóbb frissítve: 2024.02.07.

Hozzászólás