Duty After School

(Óvakodj a gömböktől!)

Afterschool Military Activity / Afterschool War Activities
6 rész, akció, dráma, thriller, iskolai, sci-fi, TVING

A “Duty After School” című webtoon alapján.
19 éven aluliak számára nem ajánlott.

Évadok: 2.évad



Ismertető:

A Sungjin Középiskola végzős diákjai embert próbáló helyzetben találják magukat, amikor egy rejtélyes lény támadásának célkeresztjébe kerülnek. A Föld az apokalipszis küszöbén áll egy azonosítatlan entitás inváziója miatt, és a tinédzserek elkeseredett küzdelme a valaha volt legrosszabb helyzetben bontakozik ki.

Egy évvel egy meteorit becsapódást követően furcsa objektumok jelennek meg az égen. Idegen faj szabadul a világra, az emberiséget pedig kihalás fenyegeti. A jelenség után a kormány kétségbeesett bejelentést tesz: Dél-Koreának nincs elég fegyveres alakulata az ellenség leküzdésére, ezért megkezdődik a kötelező sorkatonaság. Minden harmadéves középiskolásnak – fiúnak és lánynak – be kell lépnie a hadseregbe. Erőszakkal besorozzák őket azzal az ürüggyel, hogy pluszpontokat adnak az egyetemi felvételihez, és halálos küldetésekre küldik őket, ahol akár egyetlen hiba is az egész osztály megsemmisüléséhez vezethet. Valódi háborúba kényszerülnek, amikor szörnyek új hulláma kezdi megszállni iskolájukat. A gyorsan terjedő, pusztító erejű gömbök egész városokat törölnek el. Az utcák kihalnak, a települések lakhatatlanná válnak, és aki a falon túlra lép, az maga válik prédává. Mihez kezdenek ebben a helyzetben a 2-es tanterem tizenegyedikesei? Továbbá, mi a rejtély a furcsa földönkívüliek és a lila gömbök mögött, amelyek elkezdtek hullani az égből?

Epizód FeliratVideó Online
1MEGAPixeldrainVidea
2MEGAPixeldrainVidea
3MEGAPixeldrainVidea
4MEGAPixeldrainVidea
5MEGAPixeldrainVidea
6MEGAPixeldrainVidea

Duty After School” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Kiváló sorozat. Mindig nagyon érdekes, amikor azt boncolgatja egy mű, hogy miként reagál az egyes ember vészhelyzetben. Különböző karakterek másképp nőnek fel a feladathoz, vagy éppen bukják el.
    Azok akik a hétköznapi életben a legjobb tanulók, nem biztos, hogy vészhelyzetben is pengék. Azok akik szekálnak másokat a suliban, erőszakosak és hőzöngenek, vajon az ellenséggel szemben is ilyen bátrak?
    Ugyanakkor elég abszurd döntés a végzős diákok besorozása. Hiszen a felnőtt lakosságot is behívhatnák…
    Jól játszanak, jó a forgatókönyv. A feszültség néha elviselhetetlen, a veszteségeknél pedig sírni kell.

    Kedvelés

Hozzászólás