Kairos

(Az időhurok)

Kairos / Cairos / Kyros
16 rész, thriller, fantasy, romantikus, dráma, MBC



Ismertető:

Kim Seo Jin (Shin Sung-Rok) minden energiáját a siker elérésére fordítja. Erőfeszítéseinek köszönhetően a Yoojung építőipari vállalat legfiatalabb igazgatója és láthatóan mindent megtesz azért, hogy magasabb szintre emelje szaktudását. Szép jövőnek néz elébe; eredményes karriert tudhat magáénak, felesége pedig egy elbűvölő, tehetséges hegedűművész, akivel együtt nevelik közös gyermeküket. Fenekestül felfordul minden, amikor kislányukat egy gálaműsor alatt rejtélyes körülmények között elrabolják.

A dolgok még kaotikusabbá válnak, amikor felveszi a kapcsolatot egy Han Ae Ri (Lee Se-Young) nevű nővel, és azt állítja, hogy ugyanabból a világból származik, csak 1 hónappal előrébb jár az időben. Azonban nem mindig tudnak egymással kapcsolatba lépni; csak 22 óra 33 perckor és mindössze 1 percük van, azután a hívás megszakad. Ae Ri arra törekszik, hogy támogassa édesanyját, aki szívtranszplantációs várólistán szerepel, ezért egy kisboltban próbál elegendő pénzt szerezni beteg édesanyja műtétjére, aki egy nap nyomtalanul eltűnik. Miközben versenyt futnak az idővel, összefognak és segítenek egymásnak az időhurkon belül, hogy mindketten megtalálják szeretteiket.

EpizódFeliratVideóOnline
1MEGAMEGAVidea
2MEGAMEGAVidea
3MEGAMEGAVidea
4MEGAMEGAVidea
5MEGAMEGAVidea
6MEGAMEGAVidea
7MEGAMEGAVidea
8MEGAMEGAVidea
9MEGAMEGAVidea
10MEGAMEGAVidea
11MEGAMEGAVidea
12MEGAMEGAVidea
13MEGAMEGAVidea
14MEGAMEGAVidea
15MEGAMEGAVidea
16MEGAMEGAVidea

Kairos” bejegyzéshez 17 hozzászólás

  1. Saját véleményezés:

    Kairos – Az Időhurok

    Dél-Koreai, 2020-as, 16 részes, kb. 65-70 perces epizódok, műfaja: thrillar, akció, dráma, misztikus.

    A magyar feliratott Lai Subs készítette amiért nagy köszönet neki!

    Az ajánlomat ezzel a gondolattal kezdem: hogyha éjszaka felnézel az égre és látsz egy csillagot, az már lehet hogy nem is egy létező csillag, de te a fényét mégis a jelenedben látod vagyis két különböző idő kapcsolódik össze.

    Amikor elkezdtem nézni a hangulata számomra egy kicsit a Train/Vonat szintén 2020-as sorozathoz volt hasonló.
    Shin Sung-Rok színész kedvelőinek mindeképp ajánlott a sorozat, hiszen főképp ő rá építették a sorozatot.
    Ahn Bo-Hyun színész számomra már az Itaewon Class sorozatban is felfigyeltem rá, itt is negatív szereplőként tűnik fel, de mindkét sorozatban nagyon jól hozta a karakterét számomra.
    Akinek kétségei lennének afelől, hogy belemerjen-e vágni azért mert két időben játszódik, nem kell hogy legyen, teljesen végig érthető és mindig jelzik (kiírják dátummal), hogy éppen melyik időben vagyunk.
    Lee Se-Young jó női főszereplője volt a sorozatnak, csak számomra a sírása (sok lesz belőle) egy idő után zavaró, fura és irritáló volt (a sírás hangzására értem).
    A gyerek-kislány szereplők itt is – ebben a sorozatban is cukiságfaktorok.
    Az első része eléggé összetett, nagyon jó volt, szerintem erős volt a kezdése, sok dráma lesz az első részében és talán mível még ez csak a kezdése és itt még nem kapcsolódtunk össze a karakterekkel, hangolódtünk rájuk, ezért lehet nem fog majd annyira megérinteni minket vagy-mert túl gyorsan jönnek egymás után a dramai jelenetek.
    Az erős kezdése után is kitart a sorozat a közepe utánig és egy izgalmas sorozat, a finálé előtti pár rész amik szerintem lazábbak lettek, itt lehet jobb lett volna ha 70 perces részek helyet csak 60 perces részeket csinálnak, hogy feszesebb legyen a történet, az utolsó részére újra olyan lesz a sorozat mint az elején és kapott egy jó lezárást.
    Összeségében számomra egy ötös skálán egy négyest kap a sorozat.

    Történetről:
    A sorozatot két szakaszra-fejezetre lehet bontani, az első 8 részre és a második 8 részre.
    Egy építőipari vállalat és hegedűművész feleségének kislányát elrabolják.
    Egy kisboltban dolgozó lány, akinek beteg az anyja és halott apja az épitőipari vállalat múltjához kapcsolódik.
    Ezen két személy (építőpari vállalat igazgatója és a kisboltban dolgozó lány) összekapcsolódik telefonhívás segítségével, de a hívás időpontjában két időben vannak – külön időben vannak a lány egy hónappal előrébb jár (a történetben csak ez a telefonos dolog a misztikum).
    Együtt összefognak, segítenek egymásnak, hogy saját és mások életét is megmentsék.

    Szereplők:
    -Shin Sung-Rok (The Prison, Vagabond, Perfume, Return, The King’s Face, Liar Game, On the Way to the Airport)
    -Lee Se-Young (Memorist, Doctor John, A Korean Odyssey, Hit The Pop, Vampire Detective, I Miss You)
    -Ahn Bo-Hyun (Itaewon Class, Her Private Life, Dokgo Rewind, Descendants of the Sun)
    -Nam Gyu-Ri (Deja)
    -Shim Hye-Yeon és Jung Ah-Young (kislányok szerepében)

    Lai Subs fordító oldalán: online elérhetőség, felirat+videó letöltés.
    Magyar felirattal online: Videa (Az Időhurok címmel), Sorozatbarát/club (SB) (Kairos címmel).
    Magyar felirat letöltés még: Ázsia Ékkövei, A-Pop(pont)eu
    Videó letöltés még: Dramaday, Dramacool, Smallencode, Kissasian.

    Kedvelik 2 ember

  2. Kedves Lai subs köszönöm a munkádat 🙂 Tűkön ülve várom a következő részeket.” A dédnagyapám fakír volt..”Mindig felcsillan a szemem ha ha látom a posztodat a facén..:-) kellemes hetet neked kedves!

    Kedvelik 1 személy

    1. Nagyon szívesen! Akkor remélem, most is sikerül feldobni a napodat, ugyanis elkészültem a következő résszel! 🤗 Szép hetet kívánok Neked is!

      Kedvelés

  3. Ha lemegy a sorozat, ezt is biztos megnézem, már tavaly óta bevan tervezve. Tök jó hogy közvetlen innen az oldalról is le lehet tölteni a videót is. Köszönöm, hogy fordítod.

    Kedvelik 1 személy

    1. Szívesen! ♥ Nagyon örülök neki! Mindig próbálok bele vinni valami újat, akár más sablont vagy új funkciókat, hogy minden legyen, ami szükséges. 🤗

      Kedvelés

Hozzászólás