Pig Pen

(A disznó ól: Elfelejtett emlékek és titkok)

Pigsty
? rész, akció, thriller, horror, pszichológiai, TBA

A “Pig Pen” című webtoon alapján.



Premier: 2024?

Ismertető:

Pihentető kiruccanás a Paradicsomban, vagy halálos csapda? Képzeld el, hogy egy nap a semmi közepén találod magad egy távoli szigeten. Az utolsó emléked egy viharos éjszaka, és most egy csodálatos tengerparton ébredsz, de az emlékezeted cserben hagy. Ez történetünknek is a kiindulópontja, amely az ismeretlenbe vezet minket, tele titokzatos rejtélyekkel és váratlan fordulatokkal.

Egy fiatal fiú hajótörést szenved, a hullámok pedig egy távoli szigetre sodorják, de nincs emléke arról, ki ő és hogyan került oda. Ahogy elindul, hogy felfedezze új környezetét, rábukkan egy régimódi kastélyra, amely teljesen elüt a sziget többi részétől. A kastélyban egy titokzatos család él, akik látszólag kedvesen magukhoz fogadják. Azonban hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy valami nem stimmel velük. A család tagjai furcsák, viselkedésük néha megmagyarázhatatlanul ellenséges. Mindent megtesz, hogy összerakja a kirakós darabjait, de minden válasz újabb, még őrjítőbb kérdésekhez vezet.
Amikor az emlékei lassan kezdenek visszatérni, emlékeinek darabjai elárulják, hogy valami fontos szerepet játszott a kastély és a család múltjában. Rájön, hogy nem véletlenül került ide, és hogy valami sötét titok rejtőzik a sziget mögött.
Az események váratlan fordulatot vesznek, amikor úgy dönt, hogy megszökik tőlük. Ahogy egyre mélyebbre ás, ráébred, hogy a túlélésért kell harcolnia. De vajon képes lesz megfejteni a múlt titkait, és túlélni a jelen veszélyeit? Az igazság csak akkor fog kiderülni, ha kitart, és szembe mer nézni a félelmeivel. De az idő ellene dolgozik, a sziget pedig egyre több sötét titkot tár fel előtte, és minden döntése élet-halál kérdés lehet… a legnagyobb veszély pedig nem mindig az, amit a szemünk lát.

Legutóbb frissítve: 2024.06.25.