Graceful Family

(Elegáns család)

Elegant Family / Graceful Family
16 rész, dráma, családi, MBN



Ismertető:

Mo Seok-Hee (Lim Soo-Hyang) egyke gyerek. Apja az MC-Csoport nagyvállalat elnöke. Seok-Hee arrogánsnak tűnik, ám anyja halála miatt, akit 15 évvel ezelőtt megöltek, sokat szenved.

Heo Yoon-Do (Lee Jang-Woo) egy ügyvéd, aki tele van szeretettel. Mivel szegényes körülmények között él, nincs hivatalos irodája. Az édesapja által vezetett étteremben fogadja ügyfeleit és oldja meg a környéken élők problémáit. Felkérik, hogy csatlakozzon az MC-Csoport és a család ügyeit kezelő TOP csapathoz. Munkájuk magába foglalja a család erkölcstelen vagy illegális magatartásának leplezését. Folyamatos megfigyelés alatt tartják az embereket, még családon belül is. A TOP vezetője, Han Je-Gook.

Mo Seok-Hee és Heo Yoon-Do együttműködnek annak érdekében, hogy felfedjék az igazságot arról,  hogy mi történt, amikor Seok-Hee anyját meggyilkolták.

Felirat:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész

9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész

Videó:

1-16.rész

Online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész

9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész

Graceful Family” bejegyzéshez 33 hozzászólás

  1. Kedves Lai!Szeretem a sorozat választásaidat.Ez a családi sorozat is nagyon jó volt, a végéig le tudott kötni.Jó volt a szereposztás és egészen a végéig tudtak csavart bele tenni.Köszönöm a feliratot és a letöltési lehetőséget.Jó egészséget és munkát kívánok a következő sorozatokhoz.Már gyűjtögetem a Doctor detektívet is. Vigyázz magadra

    Kedvelik 1 személy

    1. Kedves Dr. Jakab Károlyné Csilla!

      Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! Viszont kívánok neked is minden jót! Örülök, hogy tetszenek! 😊

      Kedvelés

  2. Kedves Lai! Kivégeztem ezt a “Bájos családot”Hálásan köszönöm a munkádat. Mo Wan Soo karaktere volt a legizgalmasabb a történetben. A vége azért rózsaszínre sikerült,de, mint a népmesékben, ennek is meg volt a tanúsága.Ezért is kedvelem a koreai filmeket.Lai! Maradj egészséges .

    Kedvelés

  3. Kedves Lai szeretném megkérdezni, hogy a sorozat 15. és 16. részének a szövegét hiába töltöm le, csak az angol változat szöveg jelenik meg. Az a kérdésem, hogy tudnál e segíteni, hogy a magyar szöveg felkerüljön a videóra? Köszönöm szépen a fordításodat 🙂 Áldott szép napokat kívánok 🙂

    Kedvelik 1 személy

    1. Kedves Papp Zsuzsanna! 🙂

      Köszönöm szépen, hogy szóltál. Az én figyelmetlenségem volt, hogy a nyers angol feliratot töltöttem fel. Javítottam őket, így most már rendesen letölthetőek!

      További szép napot,
      Lai

      Kedvelés

  4. Ezt a sorozatot ketten is feltöltitek a videára? mert láttam,hogy a 4.rész fent van Elegáns család címmel

    Kedvelés

    1. Hisako vállalta, hogy felteszi, viszont volt amikor nem találtam meg a videókat, ezért úgy döntöttem, hogy mindent feltöltök ezentúl a saját csatornámra is. Nála is nézhető, de nálam is! 🙂

      Kedvelés

      1. Graceful Family az új sorozatok között számomra a kevés jók egyike.Látom, hogy párhuzamosan többet fordítasz . Hogy választod ki őket? Nem megterhelő?-Ezért vagyok én is “szinkron” néző

        Kedvelés

        1. Kedves fimeniko!

          Terhelő viszont számomra ez egy olyan hobbi, amire szeretek és tudok időt szakítani. Persze így suli mellett azért nehéz. Én egyszerre azért szeretek többet csinálni, mert ugyanúgy, ahogyan a nézők, valamikor az egyikhez valamikor a másikhoz van jobban kedvem. Én nézni is többet szoktam, éppen mikor melyikhez van kedvem.

          Kedvelés

        2. Választani általában történet vagy előzetes alapján szoktam. Legtöbbször történet szerint, de az előzetes azért jobb, mert ott látsz egy összképet a sorozatról és ott el tudod dönteni, hogy megfelel-e az ízlésednek vagy sem. Ugyanis valamikor a megvalósítás nagyon nem olyan, mint amilyennek elképzelte az ember. A kedvenc színészeim pedig szinte sosem okoznak csalódást, így volt ez a Train c. sorozattal is. Nagy kedvencem Yoon Shi Yoon és a történet is tetszett, ezért került a listámba. Szerencsére az ízlésem mindig találkozik a kedvenc színészeimmel, úgy látszik megvan az összhang! 🤪😊

          Kedvelés

  5. A vége nagyon ütős volt. ” Sok kedves embernek” nagy meglepetést okozott a belépő. Azt hiszem az igazi bonyodalom kezdetét veszi. Szeretem a Koreai sorozatokat, nagy rajongó vagyok. Mindég jó érzékkel választod ki a sorozataidat én pedig végigkövetlek az utadon. Köszönöm a fordításaidat!

    Kedvelik 1 személy

    1. Kedves Béla! 🙂

      Igen, innentől kezdve még inkább összefognak majd annak érdekében, hogy kirakják szegény lányt…. Ha megnézted a következő részek tartalmát, lesznek még konfliktusok, bonyodalmak tényleg. Szeretem ezt a sorozatot, mert a 4.részig is már annyi minden történt, mintha a sorozat vége felé járnánk.

      Aranyos vagy, köszönöm szépen! 🙂

      Kedvelés

  6. Nagyon köszönöm az első részt ,igazán jónak ígérkezik..,remélem online is nézhető lesz továbbra is ! Köszönöm a fordítást és a feltöltést és minden munkát mi vele jár !

    Kedvelik 1 személy

    1. Kedves Éva! Nagyon szívesen!:) Online lehetőséget mindig fogok biztosítani a sorozatokhoz, amikhez tudok. Egyedül a Way Back Home c. filmhez nem tudtam, mert nem enged a Videa 5 GB-os videót feltölteni, így az az egy elmaradt.

      Kedvelés

Hozzászólás