When I Was The Most Beautiful

(Képlékeny szerelem)

When I Was Prettiest / My Prettiest Moments / My Prettiest Days
16 rész, romantikus, dráma, MBC



Ismertető:

A történet egy testvérpárról szól, akik egymás ellen fordulnak, miután beleszeretnek ugyanabba a lányba. Mindhármuk múltja még rengeteg feltáratlan, ismeretlen történetet rejteget. De vajon van kiút ebből a kegyetlen szerelmi háromszögből?


Felirat:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész


Videó:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész


Online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész

When I Was The Most Beautiful” bejegyzéshez 37 hozzászólás

  1. Kedves Lai! mosat fejeztem be a sorozatot, nem vagyok egy maratonozós, és véletlenül láttam meg egy beszélgetést róla, ez a hetem első helyére került, megdolgozta a lelkemet (de én ezt szeretem) viszont végig zavart a videás magyar címe. Képlékeny szerelem . “1. Könnyen gyúrható (anyag), ami könnyen alakítható, formálható. A puha fémek képlékeny anyagok. A fazekas képlékeny vizes agyaggal dolgozik.” hát itt senki nem volt képlékeny (sorsú, lelkületű, érzelmű) na túléltem persze. és köszönöm , hogy fordításoddal nézhettem a videán.

    Kedvelik 1 személy

    1. Nagyon szívesen! ❤️ Emlékszem, nekem is nagyon megrázó volt a történet.

      “képlékeny szinonimái:
      bizonytalan, változó, kétséges, kétes, kérdéses, ingatag, határozatlan, tisztázatlan, instabil, alakuló, esélytelen, valószínűtlen”

      Kedvelés

  2. When I Was The Most Beautiful – Képlékeny Szerelem (When I Was The Prettiest)

    Dél-Koreai, 2020-as, 16 részes, Kb. 65-70 perces epizódok, Műfaja: Romantikus, Dráma, Melodráma.
    A magyar feliratot Lai Subs fordító készítette.

    Ez tipikusan az a sorozat, amiben mindenki szenved (főképp a szerelem vagy családi dolgok miatt).
    Végig izgalmas, hogy mi lesz a vége, de én azért a közepe fele már sejtettem, hogy milyen véget csinálnak majd a sztorinak, ami úgy is lett.
    Maga a történet gyönyörűen lett felvéve-megcsinálva, a rendezése, a képivilága, a helyszínek és romantikus részek nagyon szépek és művészi volt.
    Aki nem nézi meg ezt a sorozatot, legalább minimum a második rész utolsó jelenetét nézze meg, talán ez volt a legszebb jelenete a sorozatnak látványában, elképesztően szépen megcsinált jelenet volt.
    A színészek közül nem emelek ki senkit, mert legyen az főszereplő vagy mellékszereplő, legyen pozitív vagy negatív, számomra ebben a sorozatban mindenki végülis nagyon jó volt és hozta azt amit a karakterre szerint kellett hoznia.
    A sorozat nem csak a szerelmi drámákat hozza, hanem nagyon durván a családon belül megélt mély drámákat is, ami a karakterek saját lelki világuk és életükre is nagyban kihat.
    Engem az első rész első félórája még nem fogott meg, a második fele már tetszett. A második része sem fogott meg engem, kivéve az utolsó jelenetet, ami a sorozat egyik legjobb jelenete volt. Talán azárt is volt, hogy az első két rész még engem nem fogott meg, mert ezen sorozat előtt egy eléggé agytornáztatós és pörgős thriller-krimi sorozatot néztem, míg ez a sorozat meg egy melodráma jellegű sorozat amire azért eleinte rákellett hangolódni. Engem a sorozat a harmadik részétől tetszett meg igazán és innentől a legvégéig már nagyon tetszett. A befejezése is szerintem jó lett, pedig féltem a végefele, hogy elrontják, de végül nem tették.
    Összességében nálam egy ötös skálán a sorozat egy ötöst kap.

    Történetről:
    Egy testvérpár ugyanabba a lányba szeret bele és főképp erről szerelemi háromszögről szól a történet, miközben mindhármójuknak megvannak a saját lelki sebeik is.

    Főszereplők:
    -Lim Soo-Hyang (The Clue, ID: Gangnam Beauty, Graceful Family)
    -Ji Soo (One Way Trip, River Where The Moon Rises, My First First Love-1-2, Bad Guys: Vile City, Strong Woman Do Bong-Soon, Fantastic, Moon Lovers, Doctors, Page Turner, Cheer Up!, Angry Mom)
    -Ha Seok-Jin (Like For Likes, Your House Helper, D-Day, A Poem A Day, Something About 1%, Drinking Solo)

    További szereplők:
    -Kim Mi-Kyung (18 Again, It’s Okay To Not Be Okay, My Strange Hero, Hi Bye Mama, Was It Love, Blind, VIP, Her Private Life, Go Back Couple, Big Man, The Heirs, Plus Nine Boys, Healer, The Master’s Sun, Always, Kim Ji-Young: Born 1982)
    -Hwang Seung-Un (Alice, The Time, I’m Not A Robot, Signal)
    -Choi Jong-Hwan (Northern Limit Line, The Time, Hwajung)
    -Park Ji-Young (Doctor Detective, Wok Of Love, Save Me, Moon Lovers)
    -Stephanie Lee (Start Up, The Last Empress, Partners For Justice)
    -Lee Jae-Yong (Stranger, Man To Man, My Beautiful Bride)

    Lai Subs fordító oldalán: Online linkek, felirat és videó letöltés az epizódokhoz.
    Magyar felirattal online: Videa, Sorozatbarát/club (SB).
    Magyar felirat letöltés: Ázsia Ékkövei, A-pop(pont)eu oldalakon.
    Videó letöltés pl.: Videa, Avistaz, Ulozto, Dramaday, Smallencode, Dramacool, Kissasian.

    Kedvelik 1 személy

  3. Köszönöm, hogy fordítod a sorozatot. 🙂 Az ÁÉ-n fedeztem fel ma, és bár nem terveztem nézni, de felcsigázott a leírása, és onnantól beszippantott a sztori. Tetszett az első része, kíváncsian várom a folytatást. 🙂

    Kedvelik 1 személy

    1. Kedves Vajandi! Nagyon szívesen! Örülök, hogy ennek a rövidke leírásnak is sikerült elnyernie a tetszésedet! Képzeld, miközben újranéztem, pont az jutott eszembe, hogy ez olyan “Vajandis” 😊❤️ Szörnyen tetszik benne a képminőség és a színvilág, plusz én nagyon szeretem mindhárom főszereplőt, Ha Seok Jin-ért is teljesen odavagyok, főleg ezért a “rosszfiús”, rallys alakításáért…. 😊 Szívem szerint nem is drukkolnék senkinek, meghagyom ezt másoknak, mert itt még elfogult sem tudok lenni velük, annyira csodálom mindkettőt.

      Kedvelés

    1. Kedves ebagdy123!

      Igazán nincs mit! ❤️ Csak az első részt szoktam Avistazról letölteni én is, mert sosem tudom kivárni, hogy ne nézzek bele és oda kerül fel elsőként általában, de szinte mindig SC-ról töltöm le én is. 😄 A második résztől SC-os videók kerülnek fel megára.

      Nagyon rendes vagy, hogy belinkelted! 😊❤️

      Kedvelik 1 személy

    1. Kedves Bagdy Éva!

      Nagyon örülök, hogy felkeltette az érdeklődésedet a sorozat, már én is nagyon várom! Az MBC-s sorozatokat egyébként is nagyon szeretem, a legtöbb, ami ezen a csatornán megy, nálam 10/10-es. A három főszereplőt pedig nagyon kedvelem és szerintem egy nagyon kis édes történet fog kibontakozni, már amennyire az lehet egy szerelmi háromszög. 😙

      Kedvelik 1 személy

Hozzászólás